UUSI A’LA CARTEMENU 14.1. ALKAEN!

Aloitetaan uusi vuosi uusien herkkujen parissa! Uusittu a’la cartelistamme astuu voimaan tiistaista 14.1. alkaen.
 
Uusi ruokalista on todellakin Tuhton näköinen, jatkaen ravintolallemme tuttua linjaa lähiruokien ja luomutuotteiden parissa. Menu on keittiömestarimme Kallen käsialaa, mutta on syntynyt yhteistyössä koko keittiön väen kanssa. Pojat otettiin alusta alkaen mukaan suunnitteluun, testauksiin ja toteutuksiin. Annokset käytiin läpi raaka-aine raaka-aineelta ja hiottiin vielä lopulliseen muotoonsa kaikki yhdessä. Esillepanoon ja annoskokoihin panostetaan tässä listassa ja koko keittiön voimin hahmoteltiin, mikä tulee toimimaan ja mikä ei niinkään.

Keittiömestarimme odottaa itse listalta paljon ja on silmin nähden innostunut puhuttaessa uusista listan antimista. Omaksi suosikikseen hän mainitseekin niin alkuruokana tarjottavan kotimaisen hirven lihasta tehdyn tartarin, kuin pääruokapuolta edustavan hirven ulkofileen maistuvine lisukkeineen. ”Riistaa on aina mukava päästä tarjoamaan. Listalle annoksen nimeksi pistettiin rempseällä tuhtomaisella tavalla ”hirveä”, mutta todellisuudessahan se on kaikkea muuta kuin hirveä annos, keittiömestari naurahtaa.

Liha on muutenkin tutusti kotimaista, sillä muutoksella että käytämme uudessa listassa luomulihaa.

Tuhton jokaiselta ruokalistalta on löytynyt myös maukkaita kala-annoksia, eikä tämäkään lista tee poikkeusta. Miksi tekisi; kala on terveellistä ja maistuvaa, ja monella tuntuu olevan edelleenkin kynnys lähteä valmistamaan kalaa kotona, varsinkaan arki ruokana, pohtivat Tuhtolaiset.
Tältä listalta löytyykin useampaa erilaista kalaa; alkuruokana tarjottavaa sokerisuolattua siikaa sekä pääruokana paistettua nieriää.
Tuhton viime listan myydyin annos oli kermainen lohikeitto, joka jatkaa listallamme takuuvarmana suosikkina, saatavilla niin alku, – kuin pääruokana sekä lasten annoksena!
Lasten ruokalistalla jatkaa myös monen juniorin suosikiksi noussut lehtipihvi.

Jälkiruokalistalta löytyy tuttu Tuhton ylpeys; valikoima lähialuiden juustoja, joiden kaverina tarjotaan viime syksynä kattopuutarhasta kerätyistä karviaisista tehtyä hilloa sekä mehiläistemme tuottamaa hunajakennoa. Omaksi lempparikseen keittiömestarimme mainitsee ilman muuta appelsiini-suklaamarkiisin, joka tarjotaan gin-kirsikoiden kanssa. Ginin maku, kirsikoiden happamuus ja täyteläisen pehmeän suklaan makeus ovat aivan loistava yhdistelmä!

Tule tutustumaan uuteen listaamme 14.1. alkaen!

Uuden listan kunniaksi tarjoamme tiistaista 21.1. perjantaihin 31.1. KAIKKI UUDEN LISTAN ANNOKSET -25%.

Tervetuloa!