Ohita navigaatio

UUSI a’la carte MENUMME HURMAA 8.9. alkaen!

Tuhto siirtyy syksyisempiin makuihin ja tunnelmiin tiistaista 8.9. alkaen, kun a’la cartelistamme uudistuu. Uusi menumme on voimassa arkisin lounaan jälkeen, klo 14 alkaen ja lauantaisin koko päivän.

Uudelta listaltamme löytyy niin Tuhton suosittuja klassikkoruokia kuin tuttuja ja kotimaisia raaka-aineita, sekä uusia sesonkia mukailevia makuyhdistelmiä kattopuutarhamme satoa unohtamatta!

Kaikki listallamme käytettävät lihat ja kalat ovat kotimaisia. Yrtit sekä marjat olemme keränneet katoltamme löytyvästä puutarhasta, ja ne ovatkin esillä listallamme varsin monipuolisesti, aina ruoan valmistuksesta lautaselle asti.

Alkuruokalistallamme hurmaa esimerkiksi kotimaisesta peuranlihasta valmistettu riimipeura, joka tarjoillaan kattopuutarhasta kerätyistä mustaherukoista valmistetun vinaigretten ja hapatetun kerman kanssa.
Paljon kysytty ”Tuhdolla” alkupalalautanen tekee myös paluun kalalautasen muodossa. Kalalautaselta löytyy niin kylmäsavustettua haukea ja mätiä, mustikalla graavattua siikaa sekä kylmäsavustettua taimenta!

Pääruokalistallamme comebackin tekee pitkään kysytty ja paljon kaivattu Vorschmack, joka on valmistettu perinteitä kunnioittaen ja se tarjoillaan uuniperunan, suolakurkun, punajuuren sekä smetanan kera.

Asiakkaidemme toiveita kuunnellen, nostimme kalapääruoaksi kotimaisen taimenen, joka tarjoillaan kermaan muhennetun fenkolin ja purjon kanssa.

Keittiömestarimme suosittelee maistamaan myös Karitsaa ja viikunaa -annostamme, jossa Ahvenanmaalta tulevaa karitsanpotkaa on haudutettu pitkään maukkaassa liemessä, katoltamme kuivattujen yrttien kera. Makuelämys on siis takuumurea ja mehevä!

Vegaaneja ei ole unohdettu, vaan listaltamme löytyy tuttuun tapaan vegaaniset vaihtoehdot joka ruokalajille.

Jälkiruoissa pysytään myös sesongissa; kotimaisista puolukoista valmistettu klassikkoleivonnainen financier hurmaa itsetehdyn uuniomenajäätelön kera.

Talomme katolta majailevilta mehiläisiltä saimme taas runsaan sadon, ja sieltä kerätystä hunajasta syntyy rosmariinin kanssa upea hunaja-rosmariinipannacotta!

Mitä kaikkea muuta listaltamme löytyy?
Kurkkaa täältä ja tule maistamaan! Tavataan Tuhtossa!

Tervetuloa uusien herkkujen pariin!