Ohita navigaatio

UUSI MENUMME HURMAA 7.9. alkaen!

Tuhto siirtyy syksyisempiin makuihin ja tunnelmiin tiistaista 7.9. alkaen, kun a la carte listamme uudistuu. Uusi menumme on voimassa tiistaista perjantaihin lounaan jälkeen, klo 14 alkaen ja lauantaisin koko päivän.

Uuden listamme lähtökohtana toimii sesongin raaka-aineet sekä lähituottajien upeat tuotteet. Kaikki listallamme käytettävät lihat ja kalat ovat kotimaisia. Hyödynnämme myös oman kattopuutarhamme antimia mahdollisimman paljon, käytettävissämme on ainakin yrttejä ja marjoja, kattohunajaamme unohtamatta!

Alkuruokalistallamme hurmaa esimerkiksi lähituottajan naudan ulkofileestä valmistettu herkullinen tartar sekä Tampere-talon kattohunajalla paahdettua Ahlmanin tilan Selin-sinihomejuustoa, joka saa kaverikseen rucolaa, saksanpähkinää sekä sitruunavinaigretteä.

Kalan ystäville löytyy alkuruoka-annoksena kylmäsavustettua kirjolohta puna- ja raitajuurisalaatilla ja pääruokana paistettua kuhaa jokirapukastikkeella sekä Penttilän tilan peruna gnoccheja, nam!

Keittiömestarimme suosittelee maistamaan myös ylikypsää naudan poskea. Pitkään haudutetut naudan posket tarjoilemme maa-artisokkapyreen, paahdettujen juuresten ja punaviinikastikkeen kera. Makuelämys on siis takuumurea ja mehevä!

Vegaaneja ei ole unohdettu, vaan listaltamme löytyy tuttuun tapaan vegaaniset vaihtoehdot joka ruokalajille. Maistuisiko alkuruoaksi paahdetusta myskikurpitsasta tehty keitto, pääruoaksi paneroitua kuningasosterivinokasta paahdettujen juureksien, maa-artisokkapyreen sekä portviinikastikkeen kera ja jälkiruoaksi mustikkapiirakkaa omenasorbetilla? Kaikki vegaanisena tietysti, mausta tinkimättä!

Jälkiruoka tarjonnassa päätimme pysyä klassikoissa, maku edellä! Tarjolla on mustikkapiirakkaa omenasorbetilla, suklaakakkua vadelmajäätelöllä sekä hunajalla maustettua pannacottaa, johon käytämme tietysti Tampere-talon kattopuutarhassa majailevien mehiläisten tuottamaa hunajaa.

Mitä kaikkea muuta listaltamme löytyy?
Kurkkaa täältä ja tule maistamaan! Tavataan Tuhtossa!

Tervetuloa uusien herkkujen pariin!