Ohita navigaatio

UUSI MENUMME HURMAA 4.10. alkaen!

Tuhto siirtyy syksyisempiin makuihin ja tunnelmiin tiistaista 4.10. alkaen, kun a la carte listamme uudistuu. Uusi menumme on voimassa tiistaista perjantaihin lounaan jälkeen, klo 15 alkaen ja lauantaisin sekä sunnuntaisin koko päivän.

Uuden listamme lähtökohtana toimii sesongin raaka-aineet sekä lähituottajien upeat tuotteet. Kaikki listallamme käytettävät lihat ja kalat ovat kotimaisia.

Alkuruokalistallamme hurmaa esimerkiksi hevosen sisäfileestä valmistettu herkullinen tartar sekä paahdettu punajuuri.

Kalan ystäville löytyy alkuruoka-annoksena legendaarinen Tuhton kermainen lohikeitto, jota saa myös pääruokana.

Keittiömestarimme suosittelee maistamaan myös Ankankoipi confit annostamme, jossa haudutettu punakaali ja sipuli kohtaavat runsaan omena-timjamikastikkeen.

Vegaaneja ei ole unohdettu, vaan listaltamme löytyy tuttuun tapaan vegaaniset vaihtoehdot joka ruokalajille. Maistuisiko alkuruoaksi kuohkea tattikeitto, pääruoaksi Tuhton papupihviä, paistettuja sieniä sekä ja paprika-mantelikastiketta sekä jälkiruoaksi oman keittiön omenapiirakkaa kookoskinuskilla ja cava sorbetilla? Kaikki vegaanisena tietysti, mausta tinkimättä!

Jälkiruoka tarjonnassa päätimme pysyä klassikoissa, maku edellä! Tarjolla on omenapiirakan lisäksi mutakakkua vadelmilla sekä vaihtuva valikoima lähituottajan juustoja.

Mitä kaikkea muuta listaltamme löytyy?
Tule maistamaan! Tavataan Tuhtossa!

Tervetuloa uusien herkkujen pariin!