Ohita navigaatio

PROPALKINTOJA 2019

PROPALKINTOJA 2019 TUHTOON JA TAMPERE-TALOON

Tammikuun viimeisenä torstaina 31.1. Finlandia-talolla järjestetyssä juhlavassa Pro-Gaalassa palkittiin ravintola-alan parhaita ja jaettiin tunnustuksia 15 eri kategoriassa. Horeca-alan Oscar-palkinnot tunnustavat alan kovaa osaamista ja gaalalla kohennetaan koko alan arvostusta.

Meillä on kaikki ilo ja kunnia olla ensimmäinen talo, johon saimme kaksi upeaa palkintoa! Meidän omat ihanat Juhana & Essi toivat kotiin huimat tunnustukset voittaessaan omat kategoriansa ja pystit nousivat ilmaan molemmilla.  Tampere-talon keittiöpäällikkö ja vastuullisuuden sanansaattaja Juhana Paturi palkittiin vuoden vastuullisuudesta ja ravintola Tuhton pirteä tehopakkaus Essi vuoden asiakaspalvelijana.

Juhana ja Essi kommentoivat voittojaan:

Iso, mutta mahtava yllätys, vau! On ihan mahtava homma saada voitot Tampereelle ja vieläpä historialliset kaksi voittoa taloomme. Tämä vuosi alkoi huimasti ja tästä on parempi kuin hyvä jatkaa eteenpäin! Nöyrin, mutta kiitollisin mielin! Iso kiitos kaikille meitä äänestäneille ja kommentoineille, ja suuri kiitos aivan huimasta kannustuksesta, tuesta, tsempeistä, onnitteluiden määrästä & rakkaudesta. Tätä tehdään rakkaudesta lajiin ja tunnustus on aivan upea juttu! Kiitos!

Juhana on koko talon vastuullisuuden isä ja innovatiivinen kehittäjä, joka luotsaa taloa aina kohti parempia ratkaisuja ja kestävän kehityksen ratkaisuja. Juhana johtaa keittiötä rennon letkeällä ja hurmaavalla otteellaan, joka ei jää asiakkailtakaan huomaamatta. Tuhton vuoropäällikkö Essi vastaa Tuhton palvelun sujuvuudesta ja mieleenpainuvista asiakaskohtaamisista omalla, aidolla persoonallaan hymy huulilla ja nauru herkässä. Essi vaikuttaa myös Tuhton somessa, ja Tuhton sosiaalinen median ulosanti lähteekin Essin käsistä.

Lue lisää voittajistamme TÄÄLTÄ.

Lue lisää Pro-Gaalasta TÄÄLTÄ.