MEIDÄN TARINA

Tässä alla hieman Tuhton tarinaa ja mennyttä vuotta henkilökunnan silmin. Julkaistu Tuhton 1-vuotis syntymäpäivien kunniaksi helmikuussa 2018.

Tuhton tarina alkaa olemaan monelle tuttu. Nyt jo yli vuosi ollaan porskutettu yhteistä matkaa Tampere-talon katon alla. Millainen se matka on ollut henkilökunnan näkökulmasta?

Noh, tapahtuipa vuosi sitten näihin aikoihin..
Tampereen rautatieasemalla parveili joukko hermostuneita, toisilleen tuntemattomia ihmisiä. Joku oli liiankin ajoissa, toinen taas miltei myöhässä. Juna lähti kohti Helsinkiä ja tämä porukka istahti yhdessä ravintolavaunuun. Voidaan kertoa että kyllä meitä jännitti…. Hermostuneita hymyjä, ujoja katseita.. Kukaan ei tiennyt mitä odottaa.

Tässä se nyt istui ympärillä, tuleva Tuhton tehotiimi, jonka kanssa pitäisi saada ravintola avattua ja pyörittää sitä.
Oltiin matkalla tutustumaan toisiimme, tutustumaan Tuhton tarinaan, sekä kouluttautumaan. Matka alkoi, eipä silloin vain tiedetty millainen upea matka tästä tuleekaan.
Päivän mittaan tästä porukasta kasvoi tiivis jengi. Loppuilta oli täynnä naurua, laulua, halauksia, tarinoita, odotuksia sekä haaveita ja toiveita siitä millainen ravintola meistä tulee ja mitä kaikkea edessä odottaakaan. Oltiin innokkaita ja varmoja, että hyvä tästä tulee – niin meistä kuin Tuhtosta. Paluumatkalla olimme koko junan äänekkäin, iloisin, onnellisin ja energisin porukka (kiitos ja anteeksi vieläkin kaikille kanssamatkustajille).

Vuoteen on mahtunut yhdessä jaettuja itkuja ja nauruja, pettymyksiä ja onnistumisia, kokeiluja ja testaamisia. Kiirettä sekä hiljaisempia hetkiä, isoja konsertteja ja Tuhton omia tapahtumia.
Osa porukasta on lähtenyt, naamat tiskin takana vaihtuneet, mutta Tuhto on edelleen ja aina Tuhto, jota tehdään hyvällä fiiliksellä, yhteishengellä ja rakkaudesta lajiin.

Ollaan vuoden aikana saatu paljon palautetta meidän hyvästä yhteishengestämme, joka näkyy ja kuuluu pitkälle Sorsapuistoon asti. Meillä on ihan aikuisten oikeesti kivaa täällä, ja me ollaan viihdytty. Uskotaan vahvasti, että se on yksi suurimmista voimavaroistamme. Sen avulla ollaan varmasti saatu myös asiakkaamme viihtymään. Ja vaikka meillä on täällä kuinka huipputiimi, ilman meidän ihania asiakkaita, ei oltaisi saatu tätä menestymään, eikä oltaisi tässä missä nyt ollaan – juhlimassa jo meidän ensimmäistä, mahtavaa vuottamme! Tuhto on tehty rakkaudella juuri teitä; asiakkaitamme varten. Kehitytään ja kehitetään jatkossakin teidän tarpeidenne mukaan. Te olette tehneet meistä sen, mitä Tuhto on, se mitä me ollaan. Ylpeästi Tuhtolaisia!

Tämä on meidän yhteinen tarinamme ja yhdessä me tehdään tästä seuraavasta vuodesta vieläkin parempi.

Bring it on! Me ollaan valmiina, olkaa tekin! Tuhtossa tavataan jatkossakin!

Tuhtolaiset kiittää & kumartaa ihania asiakkaitamme!