Keittiömestarimme stoori

Heikki Kärkkäinen, keittiömestari

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravintola Tuhton keittiömestari Heikki on mukava mies. 31-vuotias keittiövelho on ehtinyt keitellä jo reilut 10 vuotta keräten rutkasti kokemusta köökin puolelta muun muassa Ylläksellä, Tammisaaressa, Saariselällä, Oulussa ja Tampereella muutamassa paikassa ennen Tuhtoa.
Heikin mukaan ruoassa parasta ovat onnistuneet makuelämykset. Heikkiä viehättää erityisesti skandinaavisuus mutta siihen hän on aina halunnut tuoda twistiä ulkomailta.
– Maailmassa on hienoja makuja, joista saa koottua eksoottisia makupareja.

Heikki vannoo paitsi hyvän ruoan, myös ammattitaitoisen ja ystävällisen asiakaspalvelun nimeen. Tuhton keittiössä asiakas tapaakin aina hyväntuulisen ja auliisti kysymyksiin vastailevan ammattilaisen. Asiakkaan lisäksi oma työyhteisö on Heikille erityisen tärkeä, ja hän arvostaa todella paljon työntekijöitään. Tuhtossa Heikin ympärille onkin saatu koottua erityisen mainio työporukka, joka antaa aina oman näkemyksensä muun muassa neljästi vuodessa vaihtuvan menun suunnitteluun.

Heikin näköinen Tuhto on konstailematon, puhtaista raaka-aineista herkkuja loihtiva ravintola, joka kohtaa asiakkaan aina ensiluokkaisella ammattitaidolla.
– Tuhtossa emme välttämättä juokse trendien perässä, vaan uskomme siihen mitä teemme. Innostus ja kiinnostus omaan tekemiseen näkyy asiakkaalle, Heikki sanoo.

Oulusta kotoisin oleva Heikki kuuluu Pirkanmaan keittiömestareihin ja Tampereen Paistinkääntäjiin. Kotona vastapainoa keittiötyölle antavat aviopuoliso Iisa sekä kaksi poikaa. Sen mitä muulta puuhalta ehtii, Heikki harrastaa kalastusta ja nikkarointia.

Motto: Ensin työ, sitten huvi.
Lähellä sydäntä oleva ruoka: Siskonmakkarakeitto. Eipä ole vaimo kertonut vielä hänen reseptiänsä!