OLEMME MUKANA PINTXOVIIKOILLA!

TUHTO ON TAAS MUKANA PINTXOVIIKOILLA,
JOTKA JÄRJESTETÄÄN ELOKUUN LOPULLA, 19. – 23.8. 

KISAPINTXOMME: Tam-ankkaa & kurpitsaa
(Tam-oluella glaseerattua ankkaa, myskikurpitsapyreetä, sientä ja yrttejä kattopuutarhasta).

 SAATAVILLA MYÖS LISÄÄ PINTXOJA!

PINTXOT MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 16-21!

TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!

HUOM! Perjantaina 23.8. pintxot tarjolla poikkeuksellisesti Tampere-talon Talvipuutarhan edustalla (Tuhton yksityistilaisuuden vuoksi.) Sisäänkäynti talvipuutarhaan pintxoilemaan joko pääoven tai sorsapuiston sisäänkäynnin kautta. Opasteita Tuhton edustalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAMPERRADA – PINTXOVIIKOT

Pintxo on miniatyyriannos, parhaimmillaan mainio käyntikortti keittiön osaamisesta ja ideologiasta. Yhteen pikkuannokseen mahtuu monta komponenttia ja monia valmistusmenetelmiä
Pintxokilpailu on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurinpana ravintolafestivaalina, jossa tamperelaiset ravintolat tarjoavat viiden päivän ajan keittiönsä parasta osaamista pieninä ruoka-annoksina eli pintxoina edulliseen kolmen euron hintaan. Yleisö kävelee pitkin Tampereen katuja, tutustuu tamperelaiseen ravintolatarjontaan ja samalla tulevat kaikki kadut ja nähtävyydet sekä Tampereen kauniit maisemat tutuiksi.

Tarkoitus on nostaa esiin pirkanmaalaisia raaka-aineita, tekijöitä ja ravintoloiden omaleimaisuutta. Kukin ravintola tarjoaa pintxokattauksen, joka on niiden oman liikeidean mukainen. Näin uudet tutustumaan tulleet asiakkaat saavat käsityksen ravintolan normaalistakin tarjonnasta ja samalla näkevät sisustuksen, miljöön ja tapaavat henkilökuntaa. Seuraavalla kerralla onkin jo helppo tulla käymään tuttuun paikkaan!

MUISTA ÄÄNESTÄÄ!

Tänä vuonna kilpailuannoksia äänestetään Facebookissa @pintxofiesta tamperrada. 
Yleisö äänestää suoraan Pintxokilpailu2019-albumissa tykkäämällä ja jakamalla kuvaa!
Äänestäjien kesken arvotaan illallinen kahdelle. Eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt annos on yleisön suosikki.
Äänten laskenta päättyy 25.8.2019 klo 21.

TERVETULOA PINTXOILEMAAN!